Founding partners

Beeld & Geluid

Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Het snappen van media is tegenwoordig net zo belangrijk als leren lezen en schrijven.

Lees verder

Objektiv

Objektiv bedenkt en maakt visuele content voor bedrijven. Video’s, animaties en live streaming oplossingen, voor interne en externe communicatie – voor organisaties zoals die van jou.

Lees verder

Bourgonje

Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als het gaat om het uitvoeren van kleine tot grote turn key verhuur- en verkoopprojecten. Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij Bourgonje onder één dak te vinden.

Lees verder

Vd Kroft events

Zoek je naar een complete inrichting van jouw evenement? Of een plek waar je keuze hebt uit een kwalitatief en breed verhuur assortiment? Dan ben je bij Van der Kroft Events aan het juiste adres! Met al meer dan 50 jaar ervaring leveren wij een veelzijdige dienstverlening aan veel eventlocaties en bedrijven. 

Lees verder

Fokker Terminal

De Fokker Terminal is een monumentaal, inspirerend industrieel gebouw. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. Wat de Fokker Terminal uniek maakt als congreslocatie zijn de 18 verschillende subruimtes die allemaal rondom de hangar liggen

Lees verder

 

Worldmeetings

Al 30 jaar verbindt Worldmeetings.com opdrachtgevers en locatiepartners in de zakelijke meetingmarkt via haar online boekingsplatform. Ze heeft dit kunnen bereiken door haar overtuiging, ambitie en instelling om altijd vooruit te kijken naar potentiële oplossingen voor de driehoek partnership. Maar ook een simpele basis van vriendelijkheid en bescheidenheid heeft voor haar succes gezorgd.

Lees verder