Greenbookings

Hoe werkt het?

Bij elke reservering voor een evenement bij een aangesloten locatie wordt ten minste 0,5 procent van het totale bedrag ingezet voor het aanplanten van bomen. Het totaalbedrag per geboekt evenement wordt ingevoerd in ons systeem, en het systeem berekent automatisch hoeveel bomen er worden geplant op basis van dit bedrag.
Sluit je aan en laten we samen de evenementensector ondersteunen op weg naar een meer duurzame toekomst.

Hoe werkt het?

Voor elk geboekt evenement bij een aangesloten locatie wordt minimaal 0,5 procent van het bedrag gebruikt om bomen te planten. Het totaalbedrag per geboekt evenement wordt ingevoerd in ons systeem, en het systeem berekent automatisch hoeveel bomen er worden geplant op basis van dit bedrag. Doe mee en dan gaan we samen de evenementensector helpen naar een duurzamere toekomst.

Stap 1

Bedrijven of instellingen organiseren een evenement bij één van de aangesloten locaties van Greenbookings.

Stap 2

Van het totale orderbedrag wordt automatisch 0,5% gespaard voor het planten van bomen. Ook is het mogelijk om handmatig meer bomen te planten mocht de opdrachtgever of de locatie dit willen.

Stap 3

Nadat deze bedragen zijn ingevoerd, zijn de bomen die mogelijk zijn gemaakt door de locatie te vinden in het rapport op de website. Dit gebeurt per locatie.

Stap 4

De opdrachtgever ontvangt op de dag van het evenement een certificaat van de locatie met daarop het aantal geplante bomen.

Stap 5

Greenbookings rekent op basis van het aantal bomen af met de evenementen- en vergadersector en zorgt er met behulp van Life Terra voor dat het gedoneerde bedrag geïnvesteerd wordt in bebossingprojecten in binnen- en buitenland.

Meld je nu ook aan
Als deelnemer van Greenbookings

Door deel te nemen draag jij bij aan het planten van bomen en help je mee aan het compenseren van de CO2 uitstoot van de event- en vergaderbranche.

Wij werken samen met Life Terra, een stichting die gespecialiseerd is in het planten en behouden van bomen. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst?