Greenbookings

Vd Kroft events

Zoek je naar een complete inrichting van jouw evenement? Of een plek waar je keuze hebt uit een kwalitatief en breed verhuur assortiment? Dan ben je bij Van der Kroft Events aan het juiste adres! Met al meer dan 50 jaar ervaring leveren wij een veelzijdige dienstverlening aan veel eventlocaties en bedrijven. Van complete sfeerconcepten, verhuur van mastiek en meubilair, inzet van gastvrije medewerkers tot aan een efficiënt en vakkundig op- en afbouwteam. Geen vraag is te gek! Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Ons team van medewerkers staat iedere dag voor jullie klaar om zo jullie goed mogelijk van dienst te zijn.

Van der Kroft Events verzorgt en ondersteunt evenementen, met verhuur van materialen maar ook turn-key sfeerinrichting, met een uitgebreid assortiment aan mastiek, cateringapparatuur, meubilair en bloemdecoratie. Wij helpen met kiezen voor de juiste ambiance. Een perfecte balans tussen inrichting en locatie. Herkenbaar beter, altijd persoonlijk.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte, eventueel moodboard en deskundig advies.

Locatiegegevens

Contactgegevens