Greenbookings

Floris & Van Maurik Catering en Events

Floris & van Maurik is ons gerenommeerde cateringbedrijf dat in 2011 is opgericht door Floris Kok. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest prestigieuze cateraars in de regio, met een indrukwekkend portfolio van evenementen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij zijn Floris Kok & Remco van Maurik, meesters in totaalbeleving.

Met de komst van Remco van Maurik als partner op 1 januari 2020 zijn we begonnen aan een nieuw hoofdstuk. We hebben onze dienstverlening uitgebreid met een focus op het creëren van op maat gemaakte events waarin duurzaamheid en lokale samenwerkingen voorop staan. Ook heeft dit geleid tot de naam Floris & van Maurik. Floris & van Maurik is het cateringbedrijf dat uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Of het nu gaat om een intiem diner of een groot bedrijfsevenement, wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken. We bieden niet alleen cateringdiensten, maar ook materiaalverhuur, drank opties en personeelsdiensten om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie maken ons de ideale keuze voor elk evenement.

Wij geloven dat elk evenement uniek is en we werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. We luisteren naar uw wensen en creëren een op maat gemaakt menu dat past bij uw smaak en budget. Onze culinaire experts bereiden elk gerecht met zorg en aandacht voor detail, en zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor uw gasten.

Maak uw evenement onvergetelijk met Floris & van Maurik. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te bespreken en te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Locatiegegevens

Contactgegevens