Greenbookings

Slogan

Dé evenementenlocatie van Amsterdam

Introductie locatie

Een indrukwekkende, vele malen bekroonde events-venue in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, duurzaam, fris en stoer. De onvoorwaardelijke liefde voor detail, events , cultuur en historie spat van de hoge muren af!
Boek je een event dan steun je met 15% de culturele programmering!

TOBACCO: Dat is een internationaal gelauwerde en zeer ervaren locatie waar gepassioneerde mensen, met oog voor het aller kleinste detail, uw succes van harte gunnen. "Gaat het u goed, dan gaat het ons goed!
TOBACCO (gelegen in de de cultuurstraat Nes, dat in de vorige eeuw het centrum was van de tabaksindustie, vandaar de naam tobacco) beschikt over 10 (!!) fantastische, tot in het kleinste detail, gestylde zalen. Deze zijn vanzelfsprekend ook separaat te huur.

TOBACCO heeft de beschikking over een zeer uitgebreide professionele horecakeuken met een fantastische eigen equipe. Indien gewenst zetten we zelfs onze eigen Michelin chef Dennis Huwaë voor u exclusief aan het roer.
Maar een aantal foodstations met verschillende pasta's, (vegetarische)burgers en verse zeegerechten zijn er ook om je vingers bij af te likken.

TOBACCO biedt eigenlijk te veel mogelijkheden om zomaar even op te sommen. Ervaar de locatie zelf ook extra op de site www.tobacco.nl. Dat kan met de 3D rondleiding of een persoonlijke video rondleiding door comercieel manager NIna Perdoli of bekijk ons exclusieve magazine of... kom langs in Amsterdam en de oooh's en aaaah's beloven we bij binnenkomst en een diepe buiging van ons bij vertrek wanneer er gevraagd is of de locatie nog vrij is op een bepaalde datum. Friends forever!

Congres / Seminar: internationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek, theaterbelichting, indrukwekkende theaterzaal, 9 break-out rooms en the best kitchen in town. Groepen van 50 tot een maximum van 350 personen in theaterzaal. Capaciteit van de gehele locatie incl. break-outs: 600 gasten.

Vergadering / Meeting: uitwisseling van ideeën in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal. Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Productpresentatie: industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal zijn de ingrediënten die we als TOBACCO al kunnen meegeven om uw specifieke product te presenteren en te laten stralen. Ask Google, Facebook, Netflix, RTL, Booking.com and they tell you our secret to their success!

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest: we mogen van ons zelf best wel eens schrijven dat we probably 'the best place in town' zijn voor een bedrijfsfeest van 200 tot 500 gasten. Met de expertise op het gebied van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren we de sfeer die we kunnen laten passen bij ieder type bedrijfsfeest.

Diner: Walking dinner, food stations, live cooking, buffet of \"gewoon\" een machtige hamburger met dikke vlaamse frites ... dat is allemaal TOBACCO. En willen we on top of the hill zitten met elkaar ... dan kunnen we met onzre Michelin ster Dennis Huwaë in onze keuken ook fantastisch aan de slag met de verschillende soorten diners. Food stations... ja ook die !

We maken er een groot feest van waarbij de gasten na afloop kunnen zeggen… we hebben met elkaar van een groots sterren-diner mogen genieten.

Het kan maar moet zeker niet (zie daarvoor ook onze foodstations) een stereenmaaltijd uit onze eigen Michelin keuken.Chef Dennis Huwaë van TOBACCO heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede-eigenaar van Restaurant Daalder en al 6 jaar verantwoordelijk voor de sterren catering van TOBACCO is dit een enorme eer voor niet alleen TOBACCO, maar vooral ook voor onze gasten gewwest. Die mogen genieten van een sterren diner voor zeer schappelijke prijzen!

Voor meer informatie, bekijk onze website: www.tobacco.nl

Titel

DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

Extra informatie locatie

Vervoer
TOBACCO is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 98 passen stoppen de tram en metro op het Rokin. Daarnaast is het Centaal Station binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

Meer weten of direct een locatiebezoek plannen? U kunt ons telefonisch bereiken (020-3300670) of een mail sturen (info@tobacco.nl).

Wie gingen u zoal voor: Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Booking.com, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney en .......

Faciliteiten

Algemeen
Betaald parkerenBetaald parkeren
Vergaderzalen
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Duurzaamheid
Milieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementenMilieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementen
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Afval RecyclingAfval Recycling
Waterbesparende voorzieningenWaterbesparende voorzieningen
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)
123 bomen gespaard

Locatiegegevens

Nes 75-87, Amsterdam, Netherlands

https://tobacco.nl/

600

7

Contactgegevens

0203300670

info@tobacco.nl

Bekijk locatie