Greenbookings

Slogan

Vergaderen op een inspirerende locatie in Weesp – Amsterdam

Introductie locatie

Theetuin Noot is een unieke plek, omringd door groen aan de rand van Amsterdam. Het hele jaar door is deze locatie beschikbaar voor groepen tot 50 personen. De historische munitieloods van Theetuin Noot is omgetoverd tot een prachtige ruimte die volledig naar wens kan worden ingericht voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, recepties, bedrijfsevenementen, diners, uitvaarten of babyshowers. Daarnaast is Theetuin Noot een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam. Zowel NOOT als de buitenruimte in de tuin zijn het hele jaar door te huur, behalve op zon- en feestdagen. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein en de locatie bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van Station Weesp. Vul ons aanvraagformulier in door te klikken op onderstaande button als u geïnteresseerd bent in deze prachtige locatie.

Titel

Theetuin Weesp 1983

Extra informatie locatie

Op een van de vier bastions van deze oude vestingstad ligt een prachtige tuin, al 40 jaar verscholen achter de vestingwal. Deze historische plek op de schans is een groene oase van rust, een uitgelezen plek voor een romantische theetuin. Deze eerste theetuin van Nederland is opgezet en ontworpen door Jacqueline van der Kloet, Stan Gall en Niek Roozen. Zij zagen hier de perfecte locatie om hun droom te realiseren, een inspirerende modeltuin, bijzondere planten en potten en een sfeervol theehuis.

Faciliteiten

Algemeen
Gratis parkerenGratis parkeren
Vergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TuinTuin
TerrasTerras
Duurzaamheid
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)

Locatiegegevens

Ossenmarkt 34, Weesp, Netherlands

https://theetuin-noot.nl/

50

-1

Contactgegevens

+31 6 83 07 47 37

info@theetuin-noot.nl

Bekijk locatie