Greenbookings

Slogan

Groen met een glimlach :)

Introductie locatie

De vergaderruimtes in dit rijksmonument zijn inspirerende en comfortabele ontmoetingsplekken. Hier vind je een prettige omgeving voor groepen van 2 tot 25 personen. In deze kleinschalige omgeving voelt elke groep zich snel thuis. Wij bieden veel privacy en goede mogelijkheden om ook buiten te vertoeven. Ontdek hoe mooi Rotterdam is op de Kop van Zuid langs de rivier en tussen de oude havens en nieuwe architectuur. Wij bieden twee verschillende vergaderkamers (Studio & Stijlkamer) voor 2 tot 25 personen.

Titel

De ruimtes

Extra informatie locatie

Ontdek hoe mooi Rotterdam is op de Kop van Zuid langs de rivier en tussen de oude havens en nieuwe architectuur. Wij bieden twee verschillende vergaderkamers (Studio & Stijlkamer) voor 2 tot 25 personen.

STIJLKAMER:
- Stijlvolle hoekkamer aan de voorzijde van het pand - 2 tot 12 personen - Opstelling: boardroom met vaste tafel - Uitzicht op de rivier en de Erasmusbrug en de oude havens - Apparatuur beschikbaar

STUDIO:
- 60 m2 aan de rustige achterkant van het hotel - Voor 2 tot 25 personen - Opstelling: flexibel - Grenzend aan patio met openslaande deuren - Apparatuur beschikbaar - Ruimte met veel privacy - Multifunctioneel

Onze specialiteiten:
- Door kleinschaligheid altijd een gevoel van exclusiviteit - Meerdaagse bijeenkomsten. Bekijk onze Urban Hei sessies - Hartverwarmende, persoonlijke service - Up-to-date apparatuur - Hulp bij installatie en presentatie - Concurrerende tarieven - Werken met duurzame producten - Green Key Gold gecertificeerd. Groen met een Glimlach is ons motto - Hotelparkeergelegenheid beschikbaar

Beste Trainingslocatie
In februari 2024 won Hotel Pincoffs de bronzen award als Beste Trainingslocatie van Nederland. Gasten die in het boutiquehotel te gast zijn geweest, lieten lovende reviews achter tijdens de stemronde. ,,Wat een top locatie. De ruimtes (het licht, de inrichting), het personeel (super pro actief) en kwaliteit van materialen plus het eten. Daarnaast bij meerdaagse sessies: de stijlvolle kamers'', aldus het commentaar dat werd voorgelezen tijdens de prijsuitreiking van de Meetings Award.

Meerdaagse meetings
Meerdaagse vergaderingen zijn onze specialiteit. Wij noemen ze graag Urban Hei Sessies. Waarom? Omdat je verblijft in het hart van de stad, maar tevens wordt omringd door de rustgevende ruimte van de vele waterpartijen.

Faciliteiten

Algemeen
Betaald parkerenBetaald parkeren
Parkeerplaats met cameratoezichtParkeerplaats met cameratoezicht
Elektrisch opladen voor auto'sElektrisch opladen voor auto's
Elektrisch opladen voor fietsenElektrisch opladen voor fietsen
Vergaderzalen
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TuinTuin
TerrasTerras
Duurzaamheid
Milieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementenMilieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementen
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Afval RecyclingAfval Recycling
Waterbesparende voorzieningenWaterbesparende voorzieningen
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)

Locatiegegevens

Stieltjesstraat 34, Rotterdam, Netherlands

www.hotelpincoffs.nl

25

2

Contactgegevens

0102974500

info@hotelpincoffs.nl

Bekijk locatie