Greenbookings

Slogan

Kauwgomballenfabriek

Introductie locatie

De Kauwgomballenfabriek is de perfecte uitvalsbasis in Amsterdam Zuid-Oost. Gunstig gelegen binnen de ring vlakbij de A2, A9 en de A10 en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Dit prachtige industriële pand van 1.300 m2 en drie etages kent veel ruimte en veel daglicht. Voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen. Bij ons in de 'Kauwgomballenfabriek' kun je terecht voor het volgende: - 8 vergaderruimtes van 4 tot 70 personen - 50 werkplekken, zowel flexibel als vast - diverse eigen offices met 4 tot 8 werkplekken - grote centrale ontvangst voor events tot 120 personen, borrels en walking dinners tot 150 personen De perfecte uitvalsbasis, dichtbij de stad en toch voor iedereen goed bereikbaar. Bovendien kun je een verblijf leuk combineren met padellen bij Peakz Padel aan de overzijde.

Titel

Monumentale locatie

Extra informatie locatie

Het gebouw van Social Impact Factory Amsterdam is onderdeel van het grotere complex de Kauwgomballenfabriek. De naam is afkomstig van de allereerste kauwgomfabriek in Nederland. De broers Jules en Robert Markus begonnen de fabriek in 1948 onder de naam ‘Maple Leaf’. De naam is een eerbetoon aan de Canadezen die niet alleen ons land hebben bevrijd, maar ook het product kauwgom in Nederland hebben geïntroduceerd. De broers zagen veel potentie in het concept van kauwgom. Bekende merken als Sportlife produceerden hun kauwgom in deze fabriek. De fabriek is na vele succesvolle jaren in 2003 gesloten en het hele gebied werd in 2008 getransformeerd. Met de Social Impact Factory vestigen wij ons vanaf het najaar 2023 in het voormalige lab in Amsterdam. Een passender historie van de Kauwgomballenfabriek hadden wij ons niet kunnen wensen!

Faciliteiten

Algemeen
Betaald parkerenBetaald parkeren
Vergaderzalen
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TerrasTerras
Duurzaamheid
Milieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementenMilieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementen
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Afval RecyclingAfval Recycling
Waterbesparende voorzieningenWaterbesparende voorzieningen
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)

Locatiegegevens

Willem Fenengastraat 2, Amsterdam, Netherlands

https://www.socialimpactfactory.com/locaties/kauwgomballenfabriek/

120

9

Contactgegevens

020 – 261 0482

kbf@socialimpactfactory.com

Bekijk locatie