Greenbookings

Slogan

Vlakbij Zwolle

Introductie locatie

Vlakbij Zwolle, omringd door natuur, in een bosrijke omgeving, ligt onze prachtige Havezate Den Alerdinck. Gebouwd in 1680 en sinds enkele decennia met veel zorg en aandacht weer teruggebracht in de oude stijl. Met de allure van weleer en hedendaags comfort is Den Alerdinck geschikt voor velerlei gelegenheden. In het Koetshuis en het Landhuis zijn in totaal 6 ruimtes welke zeer geschikt zijn voor bijeenkomsten, vergaderingen en seminars. Alle ruimtes zijn voorzien van AV apparatuur. De ruimtes zijn geschikt van 2 tot 150 personen. Wilt u overnachten in één van de vier luxe vakantiehuizen binnen de slotgracht? Of bent u op zoek naar een geweldige locatie voor uw huwelijksfeest? Het kasteel met de slotgracht, het koetshuis, de Koningshof, de boomgaard en het eiland zijn zeer geliefde locaties. Bij ons kunt u vergaderen op maat, vergaderen met kleine of grote groepen of een feestelijke dag organiseren voor uw bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het scheppen van een fijne en creatieve sfeer. Verschillende vergaderopstellingen zijn mogelijk. Een beamer met scherm, flipovers en een geluidsinstallatie zijn aanwezig. Omringd door prachtige natuur heeft u alles voorhanden voor vruchtbare brainstormsessies en er zijn volop wandelmogelijkheden voor ontspanning. We verzorgen naar wens de catering, variërend van een eenvoudige mooie lunch met tot een luxe diner in de sfeervolle boomgaard. Koffie, thee en mint citroen water zijn natuurlijk aanwezig. We maken graag alles voor u op maat. Heeft u vragen? Mail ons gerust met het formulier hieronder, voor meer informatie. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Titel

Vergaderen in de natuur

Extra informatie locatie

Wilt u extra cachet geven aan uw zakelijke bijeenkomst? U bent van harte welkom in ons mooie Koetshuis of de bel-etage van ons stijlvolle Koningshuis voor overleg in een enorm inspirerende omgeving. Uw gesprek krijgt als vanzelf vleugels in één van onze gekleurde stijlvol gedecoreerde kamers. Bij mooi weer is de sfeervolle boomgaard voor u gereserveerd voor de voortzetting van uw gesprekken. Wij verzorgen ook graag uw kleine borrel, of als u iets groters wenst, onze heerlijke skottelbraai. Met onze sfeervolle stretchtent nabij bent u verzekerd van gezelligheid en beschutting bij alle weertypes. U kunt bij ons terecht voor arrangementen voor halve dagen, hele dagen, avonden en alle mogelijke combinaties. Overnachten behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Algemeen
Gratis parkerenGratis parkeren
Vergaderzalen
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Buitenruimtes
TuinTuin
TerrasTerras
Duurzaamheid
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
8 bomen gespaard

Locatiegegevens

Den Alerdinckweg 3, 8055 PE Laag Zuthem, Netherlands

www.alerdinck.nl

150

7

Contactgegevens

06 555 555 44

info@alerdinck.nl

Bekijk locatie