Greenbookings

Slogan

Een unieke evenementenlocatie midden in het historische hart van Den Haag

Introductie locatie

Stap binnen in het historische hart van Den Haag en ontdek onze unieke evenementenlocatie: De Grote Kerk in Den Haag! Samen met het Binnenhof vormt onze kerk een van oudste en meest betekenisvolle gebouwen in de stad. Al 40 jaar lang verwelkomen wij gasten voor een scala aan bijzondere gelegenheden, van vergaderingen tot diners en van beurzen tot concerten. Met maar liefst 2200m2 aan ruimte, verdeeld over verschillende grotere en kleinere zalen, bieden wij een veelzijdige omgeving voor elk soort evenement. Laat je betoveren door het authentieke en stijlvolle interieur. Hoewel de grootsheid van onze kerk bijna niet in woorden te vatten is, straalt ze een warme en uitnodigende ambiance uit die je meteen omarmt. Samen met onze betrouwbare partners op het gebied van techniek, inrichting en catering, zetten wij ons in om van jouw event een onvergetelijk succes te maken. Ons team staat klaar om creatief en flexibel met je mee te denken. Stap bij ons binnen en laat ons je meenemen op reis vol magische momenten en unieke ervaringen in dit historische juweeltje in Den Haag!

Titel

Duurzaamheid

Extra informatie locatie

Onze locatie is een monumentaal pand, welke perfect weet te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van evenementenorganisatoren en -producenten. Met ruim voldoende krachtstroom en een basisuitrusting van takels, trussen en verlichting, hebben we alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken. Het vergroenen van een historische monument als de Grote Kerk is geen simpele opgave, maar we zetten onze eerste stappen met investeringen in verwarming en LED-verlichting. Danzkij Greenbookings kunnen we zelfs buiten de majestueuze muren van de Grote Kerk ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst!

Faciliteiten

Algemeen
Betaald parkerenBetaald parkeren
Vergaderzalen
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TerrasTerras
Toegankelijkheids
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Duurzaamheid
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)

Locatiegegevens

Rond de Grote Kerk 12, The Hague, Netherlands

www.grote-kerk.nl

1650

6

Contactgegevens

070-7370325

events@grote-kerk.nl

Bekijk locatie