Greenbookings

Slogan

ACHT ZALEN EN TIENTALLEN MOGELIJKHEDEN

Introductie locatie

Bij Lampe in Raalte bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om feesten en evenementen van elke omvang te organiseren. Of je nu een intiem feest met 50 gasten plant of een grootschalig evenement met duizenden bezoekers wilt houden, wij hebben de perfecte zaal/zalen voor jou.

Onze acht veelzijdige zalen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een formele setting nodig hebt voor een zakelijk evenement, een sfeervolle ambiance voor een bruiloft of een dynamische ruimte voor een feest, Bij Lampe heeft de faciliteiten om elke zaal aan te passen aan jouw specifieke wensen en thema.

Titel

Professionaliteit

Extra informatie locatie

Met professionele geluids- en lichtsystemen, flexibele indelingsopties, moderne voorzieningen en een ervaren team dat klaarstaat om je te ondersteunen, kunnen wij een onvergetelijke ervaring creëren. Van conceptontwikkeling en planning tot catering en technische ondersteuning, Bij Lampe zorgt voor elk detail, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je feest of evenement.

Neem een kijkje hieronder om meer te weten te komen over onze diverse zalen en ontdek welke het beste past bij jouw specifieke behoeften. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan en laat ons helpen om jouw feest in Raalte tot een groot succes te maken.

Faciliteiten

Algemeen
Gratis parkerenGratis parkeren
Vergaderzalen
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TuinTuin
TerrasTerras
Duurzaamheid
Milieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementenMilieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementen
Afval RecyclingAfval Recycling
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
5 bomen gespaard

Locatiegegevens

Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte, Netherlands

www.bijlampe.nl

500

13

Contactgegevens

0572355855

info@bijlampe.nl

Bekijk locatie