Greenbookings

Slogan

Impact maken met jouw evenement

Introductie locatie

Impact maken met jouw event? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Een unieke locatie in het hart van de Nederlandse media boordevol inspiratie, energie en inhoud.

Beeld & Geluid in het mediapark in Hilversum is te huren als unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen. Het kleurrijke gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten op de gevel, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk.

Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Titel

Zalen

Extra informatie locatie

THEATER 1
Deze moderne zaal is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 190 personen in een vaste bioscoopopstelling. Door de bijzondere LED-verlichting kun je de kleur van de wanden en het plafond naar wens aanpassen. Vanuit de zijruimte van de zaal heb je een prachtig uitzicht over de Willem Duys Vijver en tuin van Beeld & Geluid. Op aanvraag staat aangrenzend een speciale kleedkamer tot jouw beschikking.

THEATER 2
Theater 2 is gelijkvloers en geschikt voor bijeenkomsten, presentaties en events tot maximaal 90 personen in theateropstelling. Een flexibele opstelling is mogelijk bij kleinere gezelschappen. Net als in Theater 1 zijn de wanden bekleed met bijzondere LED-verlichting om de sfeer van uw keuze te creëren.

Beide theaterzalen beschikken over alles wat je nodig hebt: beamer, groot scherm, draadloze handheld en/of headset microfoons, een laptop voor uw presentatie en uiteraard een vaste, snelle internetverbinding. Technische ondersteuning (basisbediening) van uw bijeenkomst is inbegrepen in de zaalhuurprijs.

EVENTVLOER
Deze moderne ruimte bevindt zich midden in het nieuwe Mediamuseum en maakt gegarandeerd impact op jouw gasten. Perfect voor presentaties, lezingen of filmvertoningen. De ruimte beschikt over een hypermoderne mediareactor die aangepast kan worden naar jouw eigen huisstijl.

ATRIUM
De kleurrijke en spectaculaire architectuur van het Atrium vormt een prachtig decor voor jouw ontvangst, lunch, diner of feest. De enorme glazen wand die de Wall of Fame van de televisiewereld vormt, het indrukwekkende hoge plafond dat het licht op elk uur weer anders vangt en de robuuste stenen diepte van de ‘canyon’ waar de schatkamers van Beeld & Geluid zich bevinden; al deze elementen maken het Atrium een unieke locatie voor jouw evenement.

BenG LAB 1 EN 2
Deze identieke zalen hebben een frisse look, een flexibele opstelling en bieden ruimte aan gezelschappen van maximaal 40 personen in theateropstelling. Een opstelling met tafels behoort tot de mogelijkheden bij kleinere gezelschappen. Voor een presentatie, workshop of masterclass kun je gebruik maken van het 75 inch LED-scherm in combinatie met je eigen laptop. Technische ondersteuning bij aanvang van jouw bijeenkomst is inbegrepen in de zaalhuurprijs.

Top 2000 café
Het Top 2000 café staat ieder jaar vanaf half november tot en met de kerstvakantie bij Beeld & Geluid in het Atrium. Het is mogelijk om deze unieke en tijdelijke ruimte exclusief af te huren voor een receptie, diner of feest. De ruimte is slechts beperkt beschikbaar, dus reserveer op tijd!

Eten & drinken Een goed evenement is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Daarom verzorgen wij de catering die past bij jouw evenement. Geniet van heerlijke gerechten die met kwaliteit zijn bereid.

Verrijk jouw event Maak gebruik van ons uitgebreide archief als onderdeel van jouw evenement. Wanneer je het gebouw binnenloopt, loop je letterlijk over het archief. Kijk vanaf de brug 16 meter de diepte in. Hier ligt een rijke verzameling aan mediageschiedenis. En daar kun jij voor jouw evenement gebruik van maken, want met ons beeldmateriaal maak jij je evenement sterker. Denk bijvoorbeeld aan een ongedwongen quiz over 70 jaar televisie of een informatieve presentatie over Fake News. In ons archief vind je ondersteunend beeld voor een vermakelijke quiz of een leerzame webinar. We hebben alles in huis om met audiovisuele media jouw evenement vorm te geven naar jouw wensen. Wij beschikken over de middelen die jij nodig hebt om een bijeenkomst te laten slagen.

Jouw leven in media Vergeet jouw evenement niet te combineren met een bezoek aan ons inspirerende museum. Dit bezoek zit bij het evenement inbegrepen, dus deze kans wil je niet mislopen. Beeld & Geluid is het eerste interactieve Mediamuseum ter wereld. In het Mediamuseum in Hilversum vind je alles wat je wilt weten over moderne ontwikkelingen binnen de media. Dat niet alleen, je ervaart persoonlijk hoe jij de hedendaagse media beleeft.

Verrijk je evenement of vergadering met een workshop of training
Volg samen met je collega’s een van onze workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Fake News, de workshop Grens van de Grap of onze VR Escape Game, allemaal gemaakt met beelden uit het archief. In de VR Escape Game duik je samen met je team in het archief van Beeld & Geluid om de code te kraken. Geweldig voor teambuilding. Verder zijn er diverse quizzes ontwikkeld. Denk aan de nostalgische quiz ‘70 jaar televisie’ of de ‘Muziek Pubquiz’.

Contact
Bij Beeld & Geluid bieden we professionele ondersteuning in concept, creativiteit en organisatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij impact maken met jouw event? Neem dan gerust contact met ons op.

Faciliteiten

Algemeen
Betaald parkerenBetaald parkeren
Parkeerplaats met cameratoezichtParkeerplaats met cameratoezicht
Parkeerplaats beschikt over een slagboomParkeerplaats beschikt over een slagboom
Elektrisch opladen voor auto'sElektrisch opladen voor auto's
Vergaderzalen
AuditoriumAuditorium
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TerrasTerras
Toegankelijkheids
LiftLift
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Duurzaamheid
Milieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementenMilieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementen
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Afval RecyclingAfval Recycling
Waterbesparende voorzieningenWaterbesparende voorzieningen
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)
668 bomen gespaard

Locatiegegevens

Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum, Netherlands

www.beeldengeluid.nl

1500

5

Contactgegevens

035 677 55 55

evenementen@beeldengeluid.nl

Bekijk locatie