Greenbookings

Slogan

Impact maken met jouw evenement

Introductie locatie

Impact maken met jouw bijeenkomst? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Een unieke locatie in Den Haag boordevol inspiratie, energie en inhoud.

Beeld & Geluid in Den Haag is een pand met geschiedenis. Bij aankomst word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live bijeenkomst tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Titel

Karakteristiek pand

Extra informatie locatie

Achter de gevel van een karakteristiek pand in Den Haag bevindt zich een indrukwekkende verrassing. De historische details achterin het pand gaan terug naar de tijd waarin het gebouw fungeerde als een Theosofentempel. De monumentale gevel is aan de Zeestraat ontworpen voor de Groote Koninklijke Bazar: het eerste warenhuis van Nederland. In een van onze 12 zalen organiseer jij een inspirerende bijeenkomst, of dat nu online, hybride of live is. Of je nu kiest voor de karakteristieke Conference room of Bazar of de hypermoderne Newsroom met wandvullend scherm; je laat gegarandeerd een blijvende indruk achter op jouw gasten.

Beeld & Geluid is de plek waar een van de grootste audiovisuele collecties van Europa wordt beheerd. Een plek met meer dan 1,2 miljoen uur aan beeld en geluid in het archief en waar media en nieuws centraal staan. Deze collectie kan ingezet worden om jouw bijeenkomst te verrijken. Vergeet jouw bijeenkomst niet te combineren met een bezoek aan ons inspirerende museum over nieuws en journalistiek. Dit bezoek zit bij de bijeenkomst inbegrepen. Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt. Bij Beeld & Geluid in Den Haag bieden we alle faciliteiten om impact te maken met jouw bijeenkomst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten

Algemeen
Betaald parkerenBetaald parkeren
Elektrisch opladen voor auto'sElektrisch opladen voor auto's
Vergaderzalen
AuditoriumAuditorium
VergaderzalenVergaderzalen
WIFI beschikbaar in vergaderzalenWIFI beschikbaar in vergaderzalen
High-speed internetverbindingHigh-speed internetverbinding
BYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheidBYOD (Bring Your Own Device) mogelijkheid
Flip-overFlip-over
Scherm in vergaderzalenScherm in vergaderzalen
Horeca
BarBar
Restaurant aanwezigRestaurant aanwezig
Buitenruimtes
TuinTuin
TerrasTerras
Duurzaamheid
Milieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementenMilieuvriendelijke bouwmaterialen en ontwerpelementen
Energiezuinige verlichting en apparatuurEnergiezuinige verlichting en apparatuur
Afval RecyclingAfval Recycling
Groene transport opties of nabijheid van openbaar vervoerGroene transport opties of nabijheid van openbaar vervoer
Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)Duurzame cateringopties (bijv. biologische, vergetarische, lokale of seizoensgebonden producten)
Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)Groene certificeringen (bijv. LEED-certificering)
261 bomen gespaard

Locatiegegevens

Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag, Netherlands

www.beeldengeluid.nl

240

12

Contactgegevens

070 330 7575

evenementen@beeldengeluid.nl

Bekijk locatie