Greenbookings

DE ULTIEME CATERINGBELEVING OP LOCATIE

Bij Catering Bij Lampe beleef je meer dan een feest! Wij zijn dé cateringpartner die jouw evenement op locatie in Overijssel en daarbuiten naar een hoger niveau tilt. Met onze uitgebreide diensten, inclusief aankleding, foodtrucks, ervaren DJ’s en een verlichte dansvloer, zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest organiseert, wij bieden maatwerk op alle fronten.

EVENT ORGANISATIE / UNIEKE LOCATIES

Stel u een wereld voor waarin uw evenement wordt omgezet in een onvergetelijke ervaring, ondergedompeld in de perfecte sfeer en omringd door de prachtigste decors. Welkom bij ons unieke Eventbureau, waar we samenwerken met diverse bijzondere locaties om uw visie tot leven te brengen.

Van de elegante stijlvolheid van “Bij Lampe”, de rustieke pracht van “Landgoed Heino” tot het historische aura van het “unieke joodse kerkje in Raalte” en de opvallende faciliteiten van “E-Deck Teugen,” onze samenwerkingen bieden een schatkist vol mogelijkheden voor uw speciale gelegenheid.

Leveranciergegevens

Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte, Netherlands

www.bijlampe.nl

Contactgegevens

0572355855

info@bijlampe.nl

Bezoek website