Greenbookings

Toegankelijke communicatie voor iedereen

Speaksee zet zich in om communicatie toegankelijk te maken voor doven, slechthorenden en internationale bezoekers. Wij ontwikkelen innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat taal- en hoorbeperkingen geen obstakel meer vormen tijdens evenementen en bijeenkomsten. Onze missie is om gesprekken voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken, ongeacht hun taal of gehoorvermogen.

De voordelen van de CaptionCast van Speaksee:
● Live-ondertiteling in elke taal: Met de CaptionCast ontvangen bezoekers live-ondertiteling en vertalingen rechtstreeks op hun smartphone of via schermen in de zaal, wat zorgt voor een naadloze ervaring voor iedereen.
● Realtime vertalingen in 50 talen: Dankzij de geavanceerde technologie worden presentaties direct vertaald in maar liefst 50 talen, wat tolken overbodig maakt en internationale gasten zonder problemen kan bedienen.
● Plug & play integratie: De CaptionCast werkt moeiteloos met bestaande audiovisuele opstellingen, zonder dat er technische aanpassingen nodig zijn. Hierdoor is het systeem eenvoudig en snel te implementeren op elke locatie.

Meer inclusie voor degenen die dat nodig hebben:

Toonaangevende snelheid en nauwkeurigheid: De live-ondertiteling van Speaksee is beschikbaar in elke taal en wordt geleverd met ongeëvenaarde snelheid en nauwkeurigheid, zodat bezoekers geen enkel woord hoeven te missen.

Flexibele weergaveopties: Bezoekers kunnen kiezen om de ondertiteling te lezen op hun eigen mobiele telefoon of via grote schermen die in de zaal worden geplaatst. Dit maakt het systeem toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun voorkeur.

Bekroonde microfoons: Onze bekroonde microfoons kunnen samenwerken met bestaande AV-systemen of zelfstandig ondertiteling genereren voor keynote sprekers, inspirerende toespraken of gedetailleerde presentaties, zonder extra technische benodigdheden.

QR-code toegang: Overal in de zaal kunnen QR-codes worden weergegeven voor snelle en eenvoudige toegang tot ondertiteling via elk smart device, wat het gebruiksgemak vergroot.
Opslag en verspreiding van transcripties: Een kopie van de transcripties kan eenvoudig worden opgeslagen en na het evenement worden gedeeld met de aanwezigen, zodat iedereen toegang heeft tot de inhoud.

Ondersteuning voor visuele handicaps: Aanwezigen kunnen de ondertiteling aanpassen met grote lettertypen of verschillende kleuren om visuele beperkingen te ondersteunen, waardoor de ervaring verder wordt gepersonaliseerd.

Streaming voor hybride evenementen: De ondertiteling kan ook worden gestreamd als onderdeel van een video-uitzending voor hybride of volledig online evenementen, zodat iedereen, ongeacht locatie, kan deelnemen en profiteren van de live-ondertiteling.

Met de CaptionCast zorgt Speaksee ervoor dat elk evenement een inclusieve ervaring wordt voor doven, slechthorenden en anderstaligen, en biedt extra ondersteuning voor visueel gehandicapten. Onze innovatieve technologie stelt organisaties in staat om evenementen toegankelijker te maken voor iedereen, ongeacht hun behoeften of locatie.

Sponsorgegevens

Westblaak 7G, Rotterdam, Netherlands

www.speak-see.com

Contactgegevens

+31 10 899 0163

hello@speak-see.com