Greenbookings

Grootste vakbeurs voor de evenementenbranche

Stel je voor: 14000 m2 vol met de nieuwste event gadgets, venues, snufjes en -trends; EventSummit is de grootste vakbeurs voor de evenementenbranche waarbij ongeveer 500 toeleveranciers een plekje krijgen om de beste kant van zichzelf te laten zien voor eventmanagers, evenementenbureaus, directie, secretaresses en andere eventprofessionals.

Eventsummit geeft je inspiratie om je events te upgraden, nieuwe partners te vinden die je niet zullen teleurstellen, en een dag vol plezier waarin je leert en lacht – en misschien zelfs een paar extra (digitale) businesskaartjes verzamelt voor je “misschien bel ik ooit” stapel. Maar er is meer! Netwerken met duizenden mede-eventfanaten of luisteren naar sprekers die je ongetwijfeld inspireren. Schuif gezellig aan bij één of meerdere van de bijna 20 keynotes! Het aanbod van sprekers is altijd heel divers, dus er zit vast wel wat voor je bij.

Interactie

Interactie is deze dag misschien wel het allerbelangrijkste. Niets leuker dan met branchegenoten van gedachten wisselen over hoe zij tegen het vak aankijken, hoe ze zich staande houden in deze tijden of gewoon voor de gezelligheid. Netwerken met 4000+ andere eventprofessionals. In de stands, op de koffiepleinen of tijdens de beroemde netwerkborrel.

Bedenk wel, als je deze dag mist, moet je toch écht weer een jaar wachten…

100 bomen gespaard

Sponsorgegevens

Anthony Fokkerweg 61, 1059 CP Amsterdam, Netherlands

www.eventsummit.nl

Contactgegevens

072-5207922

Info@eventsummit.nl