Beeld & Geluid Den Haag

Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Het snappen van media is tegenwoordig net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Waar je bij Beeld & Geluid Hilversum het archief induikt, ga je bij ons in Den Haag zelf aan de slag! Je ontdekt welke rollen journalisten, politici en wijzelf hebben, hoe je de aandacht trekt en hoe onze werkelijkheid ‘gekleurd’ wordt door mensen die dit het beste doen. 

In ons museum kom je door middel van spellen, tests en voorbeelden alles te weten over media. Herken jij Fake News? Waar liggen jouw grenzen als het op humor aankomt? En hoe goed zijn Hagenaars in het trekken van de aandacht in de media? Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je het allemaal!

Draag met je event direct bij aan een mediawijzere samenleving

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle events. Van hypermoderne Newsroom tot karakteristieke Eventzaal. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen.

Ga naar de website van Beeld & Geluid Den Haag

Beeld & Geluid Hilversum

Beeld & Geluid in Hilversum is voor velen bekend van TV en van het interactieve Mediamuseum. In het Mediamuseum vind je alles wat je wilt weten over moderne ontwikkelingen binnen de media. Dat niet alleen, je ervaart persoonlijk hoe jij de hedendaagse media beleeft. Hiernaast is het ook mogelijk Beeld & Geluid te huren als unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen.

Impact maken met jouw event? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Een unieke locatie in het hart van de Nederlandse media boordevol inspiratie, energie en inhoud. 

Beeld & Geluid in het mediapark in Hilversum is te huren als unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen. Het kleurrijke gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten op de gevel, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk. 

Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen. 

Verrijk jouw event

Maak gebruik van ons uitgebreide archief als onderdeel van jouw evenement

Wanneer je het gebouw binnenloopt, loop je letterlijk over het archief. Kijk vanaf de brug 16 meter de diepte in. Hier ligt een rijke verzameling aan mediageschiedenis. En daar kun jij voor jouw evenement gebruik van maken, want met ons beeldmateriaal maak jij je evenement sterker. Denk bijvoorbeeld aan een ongedwongen quiz over 70 jaar televisie of een informatieve presentatie over Fake News. In ons archief vind je ondersteunend beeld voor een vermakelijke quiz of een leerzame webinar.

We hebben alles in huis om met audiovisuele media jouw evenement vorm te geven naar jouw wensen. Wij beschikken over de middelen die jij nodig hebt om een bijeenkomst te laten slagen.

Ga naar de website van Beeld & Geluid Hilversum